Здравни съвети

Frank Fruities – там, където вкусното среща полезното

Frank Fruities - там, където вкусното среща полезното

През последните години тенденцията за приемане на хранителни добавки набира все повече последователи в цял свят. Популярността на суплементите е едновременно моден хайп и съвременна необходимост, наложена от все по – ниското качество на храната.

В наши дни конвенционално отгледаните плодове и зеленчуци са по – богати на нитрати и други вредни съединения, отколкото на витамини и минерали. В същото време хроничният стрес, динамичното ежедневие, неблагоприятните фактори на околната среда и еволюиращите патогени изтощават организма по – бързо от всякога. Всичко това провокира модерните хора да търсят нови начини за укрепване на здравето си.

Според статистиката днес повече от 50% от населението на развитите страни ежедневно приема поне една хранителна добавка, а в Америка над 73% от възрастните ползват суплементи. Тенденцията е тази бройка да продължава да се покачва. Данните сочат, че допълнителният прием на витамини, минерали и други нутриенти е най – разпространен сред хората между 30 и 60 – годишна възраст. Най – популярните хранителни добавки са мултивитамините и мултиминералите, които са част от диетата на над 33% от потребителите.

Макар и широко разпространени, мултивитаминните формули често предизвикват дебати и противоречия сред специалисти и потребители. Основните причини за това са две: усвояват ли се наистина нутриентите и полезни ли са всички съставки в добавките. Това са логични въпроси, провокирани най – вече от ниската ефективност и противоречив състав на голяма част от суплементите на пазара. С цел да разбият стереотипите и да дадат най – доброто на хората, Frank Fruities създават уникална серия от дъвчащи плодови витамини за възрастни и деца, които са не само полезни, а и невероятно вкусни!

Фактори, които предопределят избора на потребителите

За разлика от преди години, днес в търговската мрежа могат да бъдат открити безброй хранителни добавки от цял свят. От една страна голямото разнообразие от продукти дава възможност за независим и информиран избор. От друга страна, обаче, богатият асортимент обърква хората. За да улеснят решението си, хората обикновено използват критерии, на които базират решението си. Различни потребителски проучвания показват, че след ефикасността и цената, вкусът е третият най – важен фактор при избора на суплемент.

Други важни критерии са състав, съхранение, честота на прием, противопоказания, дори размер на капсулата / таблетката.

Frank Fruities – най – вкусните витамини на пазара

Frank Fruities е швейцарски бранд за функционални храни, който се занимава с разработването и производството на висококачествени натурални суплементи за възрастни и деца. Семейната компания е отдадена на мисията да трансформира представите на хората за хранителните добавки като предлага на пазара най – вкусните дъвчащи витамини!

Как се ражда идеята за дъвчащите витамини Frank Fruities

Някога типични потребители на витамини, създателите на Frank Fruities решават завинаги да променят представата на хората за хранителните добавки, превръщайки суплементирането от неприятно преживяване в истинско удоволствие!

Идеята за създаването на приятни за прием витамини се породила от факта, че младото семейство често изхвърляло полупълни бутилки със суплементи, които така и не са успели да изконсумират. Както се оказва, дори и днес този проблем е много често срещан. Цели 46% от потребителите се затрудняват с приема на хранителни добавки. Причините за това са много и разнообразни:

 • Форма, под която се приема добавката
 • Колко пъти дневно трябва да се приема продукта
 • Може ли да се приема по всяко време на деня
 • Комбинира ли се с други суплементи и храни
 • И разбира се вкусът!

Frank Fruities открили, че хората всъщност не обичат добавки, които са безвкусни, или още по – зле – имат лош вкус, преглъщат се трудно, трябва задължително да бъдат приемани сутрин или се вземат няколко пъти дневно. На базата на личния си опит и множество поведенчески изследвания, ентусиастите решили да разработят мултивитамини, които са както полезни, така и вкусни и забавни за прием. Така се родила идеята за 100% натурални дъвчащи витамини от първокласни плодове, които да комбинират иновация, природни ресурси и наука!

Какво има в опаковката  

За да отговорят на високия стандарт на потребителите и да се отличат от останалите продукти на пазара, Frank Fruities използват изцяло естествени съставки с доказан произход. За разлика от други формули, мултивитамините на швейцарския бранд не съдържат синтетични пълнители, оцветители и овкусители. Философията на фирмата е, че това, което липсва е също толкова важно, колкото това, което се влага в продукта. Затова дъвчащите витамини не са изкуствено надути с целулоза, за да изглеждат по – големи и атрактивни.

Симпатичните фрутита са със 100% растителен състав, без животински продукти или техни деривати. Това ги прави отлично допълнение към диетата на вегетарианци и вегани и премахва гумения вкус, присъщ за витамините с желатин. Не съдържат захар и други подсладители и подобрители на вкуса. Нежната им сладост се дължи изцяло на плодовете, от които са произведени. Те съставляват над 90% от общата маса на витамините, или над 1 кг истински плодове във всяка опаковка!

Благодарение на безкомпромисното си качество и натурално съдържание, Frank Fruities  отговарят на предпочитанията и потребностите на съвременните хора и гарантират, че до вас достига най – доброто от света на суплементите!

Асортимент

Основната цел на Frank Fruities е да предлага на потребителите си това, от което се нуждаят. За целта фирмата разработва мултивитаминни плодови добавки, съобразени с тенденциите в нутриционистиката и диетологията. Всяка от формулите е създадена да задоволи специфични нужди и да компенсира определени нутритивни дефицити:

 • Men’s Multi – за мъжка сила
 • Help Gut – за чревно здраве
 • Pump Iron – за допълнителна доза желязо
 • Energy & Metabolism – за женски метаболизъм
 • Skin, Hair & Nails – за красиви коса, кожа и нокти
 • Build Immunity – за силна имунна система

За постигане на максимална ефективност, суплементите са обогатени с допълнителна доза витамини и минерали. Количеството на нутриентите във всяка дневна доза от дъвчащите фрутита е съобразено с нуждите на възрастен човек. Отличната усвоимост и балансиран състав на полезни вещества позволява комбиниране на няколко вида Frank Fruities.

Подробна информация за състава и свойствата на различните видове витамини можете да откриете тук. Не забравяйте да се погрижите и за най – малките у дома с Frank Fruities Kid’s Multi!

Препоръчани продукти

Мултивитамини и минерали за мъже Frank Fruities MEN’S MULTI плодови – 80 бр.

Original price was: 41.99 лв..Current price is: 35.69 лв..
Frank Fruities MEN’S MULTI е уникална плодова комбинация от витамини и минерали, специално разработена за укрепване на мъжкия организъм и повишаване на силата! Срок на годност: 01.2024

Плодови витамини за женски метаболизъм Frank Fruities Energy & Metabolism – 80 бр.

Original price was: 41.99 лв..Current price is: 35.69 лв..
Frank Fruities Energy &Metabolism са най – вкусният начин за подобряване на метаболизма и увеличаване на енергийните нива!

Плодови витамини с Биотин, Ниацин и Мултивитамини – Frank Fruities Skin, Hair & Nails – 200 гр.

Original price was: 41.99 лв..Current price is: 35.69 лв..
Формулата на Frank Fruities Skin, Hair & Nails е създадена с внимание и грижа към кожата, косата и ноктите. Всяка от съставките е прецизно селектирана, за да допълва оптимално ефекта на останалите компоненти и да повиши ефективността им. Ежедневният прием на тези неустоими натурални витамини ви осигурява красив външен вид и отлично здраве, защото красотата започва отвътре!

Плодови витамини с Желязо – Frank Fruities Pump Iron касис и ябълка – 200 гр.

Original price was: 41.99 лв..Current price is: 35.69 лв..
Представяме ви FrankFruities касис и ябълка! Уникалната формула и чудесен плодов вкус на симпатичните веге желирани витамини  и минерали ги превръщат в наслада за сетивата и необходима доза сила за организма. Ароматните фрутита са обогатени с желязо, за да сте спокойни, че никога няма да страдате от железен дефицит. А най – хубавото е, че  не оставят метален послевкус в устата ви! Изтичащ срок март 2024

Плодови витамини с Цинк – Frank Fruities Build Immunity бъз и ябълка – 200 гр.

Original price was: 41.99 лв..Current price is: 35.69 лв..
Запознайте се с Frank Fruities Build Immunity! Тези оригинални плодови витамини са иновативен и забавен начин да подсилите организма си. Обогатени с цинк, симпатичните плодови топченца са специално разработени да ви предоставят дневната доза имунен тласък, за да сте защитени от вируси и бактерии.

Плодови витамини със Селен, Цинк и Витамин Е – Frank Fruities Help Gut череша, банан и ябълка – 200 гр.

Original price was: 41.99 лв..Current price is: 35.69 лв..
Плодовите витамини Frank Fruities череша, банан и ябълка са забавен и вкусен начин да снабдите организма си със здравословна доза полезни хранителни вещества. Ароматните витаминозни бомбички са обогатени с витамин Е, селен и цинк. Тези важни нутриенти подобряват състоянието на стомашно – чревния тракт и подсилват имунната система.

Плодови мечета за деца Frank Fruities KID’S MULTI банани и ябълки – 150 гр.

Original price was: 41.99 лв..Current price is: 35.69 лв..
Обогатени с витамини А, Е, В, Биотин и Йод за отлично детско здраве Frank Fruities KID’S MULTI са най – вкусният начин да предоставите на децата си допълнителна доза енергия и здраве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *