създадена през 2016г.

Нашата история

За Тийм Про АД

Тийм про е създадена през 2016 година като обединение от хора, които имат опит в областта на производство и дистрибуция на хранителни добавки и медицински изделия.

Основната мисия на нашата компания е грижата за хората.

„От природата за природата“ е мотото на нашата зелена кампания. Ние произвеждаме препарати от природни продукти и се грижим отпадъците от опаковките да се рециклират така, че за природата да бъдат безопасни.

Кауза за нас е да създадем и представим на пазара иновативни продукти, които да удовлетворяват потребителя с безкомпромисно отношение към високото качество на производство. Препаратите на Тийм про се произвеждат в модерни заводи, които имат сертификат за „Добра производствена практика“  за производство на лекарствени продукти (Good Manufacturing Practice – GMP).

Тийм про е сертифициран дистрибутор за България на високо технологичните медицински изделия Нисей, производител Япония (Nissei Corporation, parent company: Brother Industries, Ltd.) дизайн на Казуо Кавазаки (Design direction by Kazuo Kawasaki).

В продуктовата ни гама е и портфолиото на полската компания Литъл доктор, чиито представител е Тийм про за България.

121786
ДОВОЛНИ КЛИЕНТА
75
ПРОДУКТА
8
ГОДИНИ ОПИТ
10
МЕДИЦИНСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ
8
ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ
3000
АПТЕКИ

Какво ново?

От 2020 година работим заедно с български учени в разработване на нови продукти и ползването на суровини от 100% растителен произход, които са отгледани на българска земя в контролиран почвен състав и са получени екстракции в лабораториите на български учени и специалисти в областта на биотехнологиите.

Тийм про ще продължи тази линия за връзка между науката и създаването на иновативни натурални продукти, които са с български произход на суровините и са патентовани от български учени.

XTEMOS IS A CREATIVE DESIGN AGENCY

Нашите екипи

Тийм Про има три екипа

За нас

Медицински представители

Екипът от  Медицински представители включва 10 високо квалифицирани специалисти, които имат дългогодишен опит във фармацевтичния сектор. Тяхната роля е да представят пред лекарите нашите продукти и въздействията им върху човешкия организъм. Обратната връзка от лекарите и техните пациенти е ценна за нас информация, която се предоставя на иновативния отдел за подобрения в състава и разработка на нови продукти. Важна част от работата на медицинския екип е да следят новостите в областите на медицината и производството на хранителни добавки в България и в световен мащаб.

Офис

Третият екип е централния офис, в който е мениджмънта, иновативния център, маркетинга и логистиката. Ролята на този екип е да управлява човешките ресурси и резултатите от нашата работа, да създава нови продукти, да подобрява портфолиото, да осигурява финансовата стабилност и да подпомага екипите и клиентите на Тийм про.

За нас

Търговски представители

Екипът от Търговски представители се състои от 8 човека, чиято лична кауза е да работят за удовлетворението на потребителите на продуктите на Тийм про. Отборният  дух и добра подготовка по ефективно търговско поведение ги прави добър партньор на голяма част от аптечната мрежа в страната. Ролята на екипа е да представят продуктите ни пред фармацевтите и да бъдат полезни за тях като отговарят на потребителски въпроси, обясняват въздействието на  продуктите и представят иновативни техники за оценка на добро съотношение между цената и качеството. Търговските представители имат лично отношение към всеки клиент на аптеките, с които ние работим. Всеки клиент, който е закупил наш продукт има безплатна за него, директна бърза връзка с оператор чрез национален телефон 080090098. На този телефон ние отговаряме на потребителски въпроси от цялата страна. Чрез него всеки може да получи навременна и полезна информация, която го интересува, както и да получи директна връзка с търговския представител за района. При казуси, свързани с ползване на закупени продукти от нашето портфолио, търговски представител ще реагира на място за отстраняване на казусите.

Нашата политика за медицинските изделия е да заменяме с нови дефектиралите устройства в рамките на гаранционния срок.